Kolmer elektromotoren

Kolmer elektromotoren

Als extra service kan RR Holland uw Reggiana Riduttori tandwielkast leveren in combinatie met een elektromotor van Cantoni/ Cemp. Wij verkopen deze motoren niet separaat maar enkel in combinatie met onze tandwielkasten. Voor separate verkoop kunt u direct contact opnemen met onze lokale leverancier Kolmer Elektromotoren.

Door onze nauwe, prettige samenwerking met Kolmer Elektromotoren zijn wij in staat deze kwaliteitsmotoren in korte tijd aan u te leveren. Ook motoren op maat zijn mogelijk en daarom is er vrijwel altijd een oplossing te vinden voor uw toepassing.

Verschillende toepassingen

Het gebruik van elektromotoren is niet meer weg te denken uit onze wereld en de toepassingen zijn vandaag de dag eindeloos. Voor iedere toepassing en applicatie is een geschikte Kolmer elektromotor beschikbaar. Al sinds de oprichting van Kolmer bestaat het assortiment uit een grote variëteit elektromotoren en aanverwante producten van de wereldwijd opererende merken Cantoni en Cemp. Of u nu een vloeistofpomp, een remmotor of een middenspanningsmotor zoekt; bij RR Holland kunnen we alle elektromotoren via onze betrouwbare leverancier Kolmer leveren met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Reggiana Riduttori Range

Ook voor bijzondere projecten kunt u terecht bij RR Holland. RR Holland is onderdeel van Reggiana Riduttori. Hierdoor kunnen we u naast elektromotoren ook voorzien van tandwielkasten en componenten. We hebben een modulair voorraadsysteem en we kunnen geheel naar wens van de klant tandwielkasten als modules assembleren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de elektromotoren van Kolmer? Lees meer over Kolmer op de officiële website. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij RR Holland of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met één van onze professionals.

Kolmer elektromotoren

CONTACTFORMULIER