SAI

SAI

SAI SPA is een Italiaanse producent van onder andere hydraulische radiale plunjermotoren en staat bekend om hun efficiëntie, kracht en verscheidenheid aan mogelijkheden. SAI is continu bezig met innoveren, zowel in product als in het bedrijf. Ze focussen op het design en de technologie van de hydraulische motoren.

SAI hydraulic motor

SAI heeft een ruim assortiment. Ze produceren naast de radiale plunjermotoren ook verschillende kleppen, remmen, versnellingsbakken en elektronische bedieningselementen.

De visie van SAI SPA

SAI wil haar positie in de sector als wereldleider versterken. Zo streven ze ernaar om technologische oplossingen te bieden die vooral ook efficiëntie en beheersbaarheid kunnen garanderen. SAI wil dit realiseren door op lange termijn duurzaam en sterk te groeien.

Onderzoeks- en ontwikkelcentrum voor technologie

Het belang van innoveren in technologische oplossingen is terug te zien in de onderzoeks- en ontwikkelcentra van SAI Group. Al meer dan 30 jaar zijn ze bezig met het opdoen van diepgaande kennis over o.a. de motoren. SAI heeft ook op verschillende prestatie- en toepassingstechnologieën patenten aangevraagd.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over SAI? Op de website van SAI is meer informatie te vinden over o.a. de radiale plunjermotoren. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassing? Onze verkoopafdeling helpt u graag verder met de wensen en behoeften voor uw toepassing. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met één van onze professionals. We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)162 45 63 97  of per mail via info@rrholland.nl. Of vul eenvoudig het contactformulier in.

sai motoren

CONTACTFORMULIER