twin disc - pompverdeelkast leverancier

Twin Disc pompverdeelkast

Twin Disc is een Italiaanse fabrikant in pompverdeelkasten, die in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bij Twin Disc staat, net zoals bij RR Holland, kwaliteit voorop. U kunt dan ook uitgaan van een duurzaam en sterk product dat geschikt is voor uw toepassing. We vertellen u er meer over.

Kwaliteit en duurzaamheid

Het Italiaanse Twin Disc staat al sinds 1918 bekend om de goede kwaliteit en duurzaamheid van pompverdeelkasten. Elke pompverdeelkast van Twin Disc is modulair opgebouwd en kan rechtstreeks worden gemonteerd op zowel een SAE motor-vliegwielaansluiting met een flexibele koppeling als een SAE motor- vliegwielaansluiting met een schakelbare koppeling. Onderstaande punten maken de pompverdeelkast extra bijzonder:

  • Gietijzeren behuizing voor extra stevigheid
  • Geharde én geslepen assen en tandwielen
  • Viton-afdichting voor chemische resistentie
  • Vertragende en versnellende ratio mogelijk

Contacteer onze verkoopafdeling

RR Holland beschikt over een modulair voorraadsysteem. Bij ons zijn de componenten voor vrijwel alle mogelijke tandwielkasten op voorraad. In aanvulling op onze eigen producten van Reggiana Riduttori leveren wij ook producten van andere merken, waaronder Twin Disc pompverdeelkasten en Hydro Leduc motoren. Onze sales engineers kunnen u assisteren bij alle technische vraagstukken en bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling of kijk op www.twindisc.com voor meer informatie.

twin disc pompverdeelkast

CONTACTFORMULIER