rr pand
magazijn2
RR HOLLAND werkplaats
rr vergaderruimte
Engineering
Engineering II

rr_holland_logo

VERKOOP, ASSEMBLAGE & SERVICE

RR Holland beschikt over een modulair voorraadsysteem. De componenten voor vrijwel alle mogelijke tandwielkasten zijn op voorraad. Dat biedt een belangrijk voordeel voor de klant: we kunnen op elk moment snel reageren. De tandwielkasten worden als modules geassembleerd, geheel naar de wens van de klant.

RR Holland beschikt over jarenlange ervaring in de productie van tandwielkasten. De toepassingen zijn ontelbaar. We werken samen met diverse sectoren, zoals landbouw, maritiem & offshore, mobiel, suikerfabrieken, bosbouw, laden en lossen, mijnbouw en zware industrie. Onze sales engineers kunnen assisteren bij alle technische vraagstukken en ook bij het maken van tekeningen, etc.

Vanzelfsprekend zijn we te allen tijde bereikbaar voor vragen of ondersteuning. Dat hoort bij onze service!

ENGINEERING

Ook voor bijzondere projecten kunt u terecht bij RR Holland. We kunnen snel reageren op wensen uit de markt. We denken mee met de klant over de best mogelijke oplossing. We kunnen het ontwerp maken en snel de benodigde tandwielkast leveren. Binnen ons bedrijf hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd en veel van onze medewerkers hebben een technische opleiding. Daardoor zijn we in staat maatwerk te bieden en kunnen we specialistische projecten aan. U kunt ervan op aan dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. We bieden totaaloplossingen. Alle benodigde expertise hebben we in huis, zoals 2D- en 3D-tekenen. Als we voldoende gegevens hebben, kunnen we in korte tijd een ontwerp maken met behulp van specialistische software.

REGGIANA RIDUTTORI

RR Holland is onderdeel van Reggiana Riduttori S.R.L. Italy. Een wereldwijd bekende fabrikant van planetaire tandwielkasten dat zijn oorsprong kent in 1965 in Reggio Emilia, Italië. De RR familie bestaat uit meer dan een dozijn vestigingen wereldwijd, zodat wij altijd in de buurt zijn wanneer het nodig is.

Voor meer informatie over de geschiedenis van Reggiana Riduttori, of over de producten en diensten die zij te bieden hebben, kunt u de website bezoeken www.reggianariduttori.com.

TIJDLIJN

1992

Start van Reggiana Riduttori Holland

1995

Start van RR Holland B.V. op nieuwe locatie in Weststad – Oosterhout (NL)

2011

Uitbreiding van het pand
(verdubbeling van werkoppervlakte)

2017

25 jarig bestaan van RR Holland

AGRICULTURE

Landbouw

FORESTRY

Bosbouw

MATERIAL HANDLING

Material handling

MINING

Mijnbouw

HEAVY INDUSTRY

Industrie

MARINE & OFFSHORE

Maritiem & Offshore

AERIAL WORK PLATFORMS

Hoogwerkers

SUGAR INDUSTRY

Suikerindustrie

© Copyright - RRHOLLAND