Bini Officine

Bini Officine is een Italiaanse fabrikant van draaidoorvoeren. Ze zijn al jaren een zeer betrouwbare leverancier van RR Holland. De hydraulische draaidoorvoeren kunnen naar wens van de klant aangepast worden zodat het perfect aansluit op uw toepassing. De draaidoorvoeren zijn zonder planetaire tandwielkast te verkrijgen. Het is een op zichzelf staand product.

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden of kijk op website van Bini Officine voor meer informatie.

Meer dan 60 jaar ervaring

Bini Officine heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van hydraulische draaidoorvoeren (eventueel gecombineerd met elektrische sleepcontacten).

Bini Officine is in een korte periode gegroeid van een kleine leverancier naar een strategische partner op internationaal niveau. Ze fabriceren benodigdheden voor machines zoals hydraulische draaikoppelingen. Dit doen ze voor onder andere de marine, bouw, industrie, defensie en logistiek.

Het motto van Bini Officine

De hydraulische draaikoppeling was een revolutie die nieuwe mogelijkheden bracht en de activiteiten in veel sectoren eenvoudiger maakten. Dit was slechts de eerste stap. Sindsdien blijven ze innoveren, nieuwe oplossingen bedenken en inspelen, of anticiperen op de behoeften van onze klanten.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassing? We komen graag met u in contact. Onze verkoopafdeling helpt u graag verder met de wensen en behoeften voor uw toepassing. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met één van onze professionals. We zijn telefonisch bereikbaar op +31(0)162 45 63 97s of per mail via info@rrholland.nl. Of vul het contactformulier gemakkelijk in.

bini draaidoorvoeren

CONTACTFORMULIER