Planetair tandwielstelsel

RR Holland heeft verschillende planetaire tandwielstelsels, allemaal van de hoogst haalbare kwaliteit en conform alle regelgevingen. Deze worden gebundeld in een planetaire tandwielkast, om zo de perfecte aandrijving voor uw machine te leveren.

Wat is een planetair tandwielstelsel?

Een planetair tandwielstelsel bestaat uit minstens 1 set tandwielen met elk een drager, zonnewiel en een ringwiel. Bijna alle voertuigen en machines worden hierdoor aangedreven. Bij dit soort tandwielstelsels liggen de ingaande en uitgaande as in één lijn en op deze manier wordt er voor een aandrijving gezorgd.

De aanschaf van een planetair tandwielstelsel

Een planetair tandwielstelsel is specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de drijvende as en de aangedreven as van verschillende tandwielen op één lijn liggen. Door de compacte constructie kan dit type tandwielstelsel perfect ingezet worden in een kleine ruimte. RR Holland maakt een keuze uit eigen onderdelen welke modulair opgebouwd kunnen worden. Dit is een snelle en voordelige methode die vaak zelfs beter functioneert dan andere technieken. Dankzij onze grote voorraad een jarenlange ervaring kunnen wij altijd snel leveren. Hierdoor bent u verzekerd van zowel hoge kwaliteit als een snelle service.

Maak kennis met onze services

Wij bieden daarnaast graag aanvullende services aan voor onze klanten. Daarom zijn wij niet puur en alleen gefocust op de verkoop van onze producten, maar assembleren wij ook de planetaire tandwielstelsels, in combinatie met motoren en andere verwante producten. Ook voor onderhoud, inspectie en reparatie kunt u bij ons terecht. RR Holland biedt dus een uitstekend en divers aanbod aan services waarvan onze klanten graag gebruik van maken.

Welke toepassingen zijn er?

Planetaire tandwielstelsels worden vooral gebruikt in (moderne) vervoersmiddelen, verschillende soorten apparatuur of grote machines. Dankzij het compacte formaat kan dit type tandwielstelsel eenvoudig gemonteerd worden; zelfs in de kleinste ruimtes. Deze worden ingezet voor een snelheidsreductie. Ze zijn van essentieel belang voor onder andere de volgende machines en toepassingen:

CONTACT MET RR HOLLAND

Wilt u meer informatie ontvangen over onze planetaire tandwielstelsels? In dat geval kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de contactpagina. Daarnaast kunt u ook rechtstreeks telefonisch contact opnemen via +31(0)162 45 63 97 of mailen naar info@rrholland.nl. Onze specialisten staan klaar om u van passend en professioneel advies te voorzien. RR Holland heeft een divers en ruim assortiment en waardevolle services. Wilt u meer te weten komen over onze andere producten? Bekijk dan eens onze uitgebreide productpagina.

[vfb id=1]

© Copyright - RRHOLLAND