Haakse tandwielkasten

Betrouwbaar en bewezen

Met een haakse tandwielkast kunt u een hoek van 90 graden maken. Een haakse tandwielkast zorgt ervoor dat de roterende beweging haaks op de ingaande as wordt afgegeven. Op deze manier kunt u uw planetaire tandwielaandrijving een bocht laten maken. De haakse tandwielkasten die u bij RR Holland kunt bestellen, zijn van een compact formaat en hebben daarom weinig ruimte nodig.

haakse tandwielkast

Ruim aanbod

RR Holland is de specialist in het ontwerpen en vervaardigen van haakse tandwielkasten. Wij zijn onderdeel van het Italiaanse Reggiana Riduttori S.R.L.; een wereldberoemde fabrikant als het om aandrijftechniek gaat. RR Holland assembleert zelf en heeft daarom een zeer grote voorraad van haakse tandwielkasten, waardoor wij altijd snel kunnen leveren tegen de beste prijs.

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de productie van rechte en haakse tandwielkasten. De toepassingen zijn ontelbaar. We werken samen met diverse sectoren, waaronder de landbouw, maritiem & offshore, mobiel, suikerfabrieken, bosbouw, laden en lossen, mijnbouw en zware industrie.Haakse tandwielkast bestellen

Wilt u een haakse tandwielkast bestellen bij RR Holland? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Op basis van uw aanvraag zullen wij u een aanbod op maat sturen. Onze deskundige medewerkers staan daarnaast graag voor u klaar als u op zoek bent naar een professioneel advies. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen op +31 (0)162 45 63 97. Wij staan u graag te woord.


planetaire tandwielkast - plus series

RRI logo 2016

[vfb id=1]